Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

 • ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

  Η σελίδα του βιβλίου με τις οδηγίες σας δείχνει πώς να κατεβάσετε τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή. Εάν το τάμπλετ ή το κινητό σας μπορεί να διαβάσει τον QR code, θα σας οδηγήσει απευθείας στη σχετική σελίδα του καταστήματος εφαρμογών.

 • ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ;

   

  Τοποθετήστε το βιβλίο πάνω σε ένα τραπέζι. Πηγαίνετε σε μια σελίδα με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή και εστιάστε με το τάμπλετ ή το κινητό σας σε απόσταση όχι πάνω από μισό μέτρο. Οι χαρακτήρες θα παρουσιαστούν, παραμείνετε στη θέση σας μέχρι να εμφανιστούν στην οθόνη και ο χαρακτήρας του βιβλίου και το άτομο που θέλετε να φωτογραφήσετε μαζί του. Κατόπιν πατήστε το κουμπί με την κάμερα στη βάση της οθόνης και τραβήξτε μια φωτογραφία. Η φωτογραφία θα αποθηκευτεί στον φάκελο Συλλογή Φωτογραφιών.

 •  

  ΑΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;

   

  Ναι, θα συνεχίσει να λειτουργεί, εκτός εάν μουντζουρώσετε τα πάντα. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι ακόμη και αν ένα παιδί ζωγραφίσει το βιβλίο, η τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας θα συνεχίσει να λειτουργεί εξίσου καλά. Ωστόσο, συνιστούμε να μην χρησιμοποιήσετε στιλό ή μολύβια, καθώς μπορούν να αλλάξουν δραστικά την εικονογράφηση του βιβλίου.

 • ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ;

   

  Κάθε φορά που βλέπετε στην οθόνη ένα κίτρινο εικονίδιο, σημαίνει ότι μπορείτε να αλληλεπιδράσετε. Πατήστε πάνω στο εικονίδιο και θα σας καθοδηγήσει.

 •  

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

  Η Επαυξημένη Πραγματικότητα είναι μια τεχνολογία που μας επιτρέπει να προσθέσουμε μουσική, ήχους ή εικόνες στις σελίδες ενός βιβλίου και δίνει στον αναγνώστη τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο αυτό, μέσω ενός τάμπλετ ή ενός κινητού τηλεφώνου.

 • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 21;

  Ναι, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του χαρακτήρα όπως εσείς επιθυμείτε. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να χάσετε επαφή με το εξώφυλλο του βιβλίου, γιατί η τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας το χρησιμοποιεί ως αναφορά.

 • ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή η συσκευή σας δεν είναι συμβατή. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό σε μερικά τάμπλετ ή κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν Android:

   

  Συσκευές με επεξεργαστή ARMv6, όπως οι HTC Hero, Magic, Wildfire και Tatoo, η Samsung Galaxy Ace ή παρόμοιες συσκευές.

  Συσκευές με επεξεργαστή ARMv7 χωρίς υποστήριξη για NEON, όπως οι Samsung Galaxy Tab 10.1, LG Optimus 2X, Sony Tablet S, ή ACER Iconia Tab A100.

   

   

 • Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ;

  Όχι, μόνο στις σελίδες στις οποίες εμφανίζεται ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

 • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;

  Όχι. Η εφαρμογή και όλο το περιεχόμενό της είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

 • ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ;

  Πρέπει απλά να κατεβάσετε την εφαρμογή. Η κάμερα του τάμπλετ ή του κινητού τηλεφώνου θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Εστιάστε με τη συσκευή σας στη σχετική σελίδα του βιβλίου και μουσική, ήχοι και εικόνες θα εμφανιστούν.

 •  

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

  Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, λυπούμαστε αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή που να είναι συμβατή με την εφαρμογή.

   

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΥΠΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

 • ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΑΜΠΛΕΤ Ή ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ;

   

  Με τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε σε μια έξυπνη συσκευή (τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο), έχετε πρόσβαση στη μουσική, τους ήχους, τα παιχνίδια και τις τρισδιάστατες εικόνες που συνοδεύουν το βιβλίο αυτό.

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

© Books2AR APP Privacy Policy