MALI PRINC

 • ZAŠTO JE ZA OVU KNJIGU POTREBAN TABLET ILI PAMETNI TELEFON?

   

  Pomoću pripadajuće aplikacije (koju je moguće preuzeti na tablet ili pametni telefon) možete pristupiti popratnim glazbenim i zvučnim sadržajima, igrama i virtualnim crtežima.

   

 • KAKO SE APLIKACIJA PREUZIMA?

   

  Na stranici s uputama doznat ćete kako preuzeti aplikaciju. Ako vaš tablet/pametni telefon može učitavati QR kod, omogućit će vam izravan pristup stranici s koje je moguće preuzeti aplikaciju.

   

 • KAKO SE MOGU FOTOGRAFIRATI S LIKOM IZ KNJIGE?

   

  Odložite knjigu na stol. Pronađite stranicu s proširenom stvarnošću. Uđite u aplikaciju i zumirajte stranicu pomoću tableta/pametnog telefona na maksimalnoj udaljenosti od pola metra. Likovi će se pojaviti – ostanite na mjestu dok se likovi i dijete ne pojave na zaslonu. Potom dodirnite tipku kamere pri dnu zaslona kako biste snimili fotografiju. Pronaći ćete je u mapi „Images/Photos“ na svojemu tabletu/pametnom telefonu.

   

   

 • HOĆE LI RADITI OPCIJA PROŠIRENE STVARNOSTI AKO SE ŠARA PO KNJIZI?

   

   

  Da, spomenuta opcija radit će pod uvjetom da ne išarate cijelu knjigu. Potrudili smo se kako bismo zajamčili da opcija proširene stvarnosti ostane funkcionalna čak i ako dijete šara po knjizi. Međutim, preporučujemo da ne rabite kemijske ili obične olovke jer one mogu bitno promijeniti ilustracije u knjizi.

   

 • ŠTO JE MOGUĆE ČINITI SA SADRŽAJEM APLIKACIJE?

   

   

  Žuta tipka označava mogućnost interakcije. Klikom na ikonu doznat ćete što vam se sve nudi.

   

 • ŠTO SE PODRAZUMIJEVA POD PROŠIRENOM STVARNOŠĆU?

   

  Proširena stvarnost (Augmented Reality) predstavlja tehnologiju koja čitatelju omogućuje dodavanje glazbenih, zvučnih ili slikovnih sadržaja na stranice knjige i uporabu sadržaja knjige pomoću tableta ili pametnog telefona.

   

 • MOŽE LI SE LIK SA STRANICE 21. UMANJITI ILI UVEĆATI?

   

  Da, moguće je promijeniti veličinu likova po želji. Pripazite da vam pritom ne pobjegne naslovnica knjige jer se proširena stvarnost služi njome kao orijentirom.

   

 • U SLUČAJU NEMOGUĆNOSTI PREUZIMANJA APLIKACIJE

   

  Uzrok tomu mogla bi biti nekompatibilnost tableta ili pametnog telefona s aplikacijom. Obično se to događa uređajima s operativnim sustavom Android.

  Uređajima s procesorom ARMv6 poput ovih ili sličnih pametnih telefona: HTC Hero, Magic, Wildfire i Tatoo te Samsung Galaxy Ace.

  Uređajima s procesorom ARMv7 koji ne podržavaju NEON poput ovih tableta: Samsung Galaxy Tab 10.1, Sony Tablet S ili ACER Iconia Tab A100, ili poput pametnog telefona LG Optimus 2X.

   

   

   

 • JE LI MOGUĆE PRONAĆI PROŠIRENU STVARNOST NA SVIM STRANICAMA?

   

  Ne, samo na stranicama označenim crvenom ružom.

   

 • JE LI POTREBNO NADOPLATITI ZA SADRŽAJE S PROŠIRENOM STVARNOŠĆU?

   

  Nije. Svi dodatni sadržaji besplatni su.

   

 • KAKO SE PRISTUPA VIRTUALNIM SADRŽAJIMA?

   

  Dovoljno je učitati aplikaciju. Kamera tableta ili pametnog telefona automatski se aktivira. Zumirajte odabranu stranicu knjige i pojavit će se glazbeni, zvučni i slikovni sadržaji.

   

 • VIŠE INFORMACIJA…

   

  U tom slučaju, nažalost, trebat će vam uređaj koji je kompatibilan s ovom aplikacijom.

   

PREUZMITE I ISPIŠITE OVE PROBNE STRANICE U HD-u KAKO BISTE TESTIRALI PROŠIRENU STVARNOST.

 

POMAKNI I PROŠIRI

INTERAKCIJA

IGRA

 

© Books2AR APP Privacy Policy