Mali princ

 

 • ZAŠTO VAM JE POTREBAN TABLET ILI PAMETNI TELEFON TOKOM ČITANJA OVE KNJIGE?

   

  Zahvaljujući aplikaciji, koju možete preuzeti i instalirati na svom tabletu ili pametnom telefonu, moći ćete da pristupite muzici, zvukovima, igrama i virtuelnim sadržajima koji se nalaze u knjizi.

   

 • KAKO DA PREUZMETE STRANICU?

   

  U delu sa uputstvima pronađite korake za preuzimanje aplikacije. Ako vaš tablet ili pametni telefon može da skenira QR kod, odvešće vas direktno do strane za preuzimanje aplikacije.

   

 • KAKO DA SE FOTOGRAFIŠETE SA LIKOVIMA IZ KNJIGE?

  Stavite knjigu na sto. Otvorite stranice na kojima je proširena stvarnost. Uključite aplikaciju i držite uređaj na najdalje pola metra od knjige. Kad se pojave likovi, držite uređaj na istom mestu dok se u kadru ne vide i likovi i osoba koju fotografišete sa njima. Zatim pritisnite dno ekrana da dobijete fotografiju. Fotografije ćete naći u albumu telefona ili tableta.

   

   

 • HOĆE LI PROŠIRENA STVARNOST BITI DOSTUPNA UKOLIKO OBOJITE STRANICE KNJIGE?

   

   

  Da, sadržaj proširene stvarnosti će biti dostupan osim ako ne obojite celu stranu. Potrudili smo se da omogućimo da sadržaj bude dostupan čak i u slučaju da dete žvrlja ili boji stranice knjige. Savetujemo vam da nikako ne koristite hemijske ili grafitne olovke, jer one mogu ozbiljno da ugroze izgled ilustracija.

   

 • KAKO DA KORISTITE SADRŽAJ APLIKACIJE?

   

  Svaki put kada vidite žutu ikonicu znači da možete da stupite u interakciju sa sadržajem. Pritisnite ikonicu i saznajte na koji način funkcioniše interakcija.

   

 • ŠTA JE PROŠIRENA STVARNOST?

   

  Proširena stvarnost je tehnologija koja nam omogućava da smestimo muziku, zvuke i slike na stranice knjige, da ostvarimo interakciju sa pričom pomoću tableta ili pametnog telefona.

   

 • MOŽETE LI DA UVEĆATE ILI SMANJITE LIK SA STRANE 21?

   

  Da, možete povećavati ili smanjivati dimenzije likova. Obratite pažnju da ne izgubite iz vida koricu knjige, jer aplikacija koricu koristi kao smernicu.

   

 • ŠTA AKO NE MOŽETE DA PREUZMETE APLIKACIJU?

  Ovo se može dogoditi ako vaš tablet ili pametni telefon nisu kompatibilni, posebno ako je na njima android sistem.

   

  Uređaji sa ARMv6 procesorom, kao što su modeli HTC Hero, Magic, Wildfire i Tatoo, Samsung Galaxy Ace ili slični uređaji.

  Uređaji sa ARMv7 procesorom koji ne podržavaju NEON, kao što su modeli Samsung Galaxy Tab 10.1, LG Optimus 2X, Sony Tablet S, or ACER Iconia Tab A100.

   

   

   

 • DA LI JE PROŠIRENA STVARNOST DEO SVAKE STRANICE?

   

  Proširenoj stvarnosti možete pristupiti na svakoj stranici koja ima sličicu ruže.

   

 • DA LI SE PRISTUP SADRŽAJU PROŠIRENE STVARNOSTI DODATNO PLAĆA?

   

  Ne. Preuzimanje aplikacije je besplatno.

   

 • KAKO DA PRISTUPITE VIRTUELNOM SADRŽAJU?

  Čim preuzmete i aktivirate aplikaciju, kamera će se sama uključiti. Držite tablet ili telefon iznad stranice da čujete zvuke i vidite slike.

   

 • DODATNE INFORMACIJE...

  Ukoliko nikako ne uspevate da pristupite aplikaciji, znači da vaš uređaj nije kompatibilan, te vas molimo da probate da aplikaciji pristupite sa drugog uređaja.

   

PREUZMITE I ODŠTAMPAJTE OVE STRANICE U VISOKOJ REZOLUCIJI KAKO BISTE ISPROBALI SADRŽAJ PROŠIRENE STVARNOSTI.

POMERAJTE OBJEKTE I IGRAJTE SE DIMENZIJAMA

STUPITE U INTERAKCIJU

IGRAJTE SE

© Books2AR APP Privacy Policy